information1. BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Skicka in din bokningsförfråga så snart som möjligt, gärna redan då ni vet vigselns datum. Om ni bokar nära inpå är det stor risk att datumet inte är tillgängligt då jag endast fotograferar ett begränsat antal bröllop varje år.

När ni skickar in er bokningsförfråga kommer jag att kontrollera om jag är tillgänglig just det datumet och svara så snart jag kan. Ni kan förvänta er svar inom 24 timmar.


2. BOKNING

Vad kul! Jag var ledig på ert datum och tack för att ni valde mig till er bröllopsfotograf!
Ni betalar nu en bokningsavgift på 50% av kostnaden för det paket ni valt och ett bröllopsmöte (fysiskt eller digitalt, beroende på var ni bor) bokas in närmare.
Fakturan kommer till er mejladress. Milersättning ingår i paketpriset oavsett vart i Sverige ni gifter er.
Nu skickas även ett avtal till er mejladress som ni kan läsa igenom och signera digitalt hemma i lugn och ro.


3. BRÖLLOPSMÖTE

Vi kommer tillsammans överens om datum, tid och plats för vårat bröllopsmöte. Här vill jag ta del av planeringen av er bröllopsdag så jag kan lägga upp mitt arbete. Vart jag ska vara och när. Jag vill att vi ska lära känna varandra lite mer så att vi är bekväma med varandra inför den stora dagen. Era tankar och önskemål tas emot, jag vill veta vad ni tycker är viktigast att föreviga från eran dag. Ett bröllopsmöte är kostnadsfritt och ingår i det bokade bröllopspaketet. Bor vi långt ifrån varandra så ser jag helst att ett videomöte hålls.

4. INFÖR FOTOGRAFERINGEN

Jag lägger ner mycket tid på mina brudpar. Jag åker till kyrkan/platsen där vigseln ska hållas för att reka och kolla av hur ljuset är. Jag åker även och kollar ut platser till porträttfotograferingen. Jag skriver ihop ett körschema med all information jag har fått från er från vårat bröllopsmöte. Jag vill vara så förberedd som möjligt för att kunna göra det bästa för er.


5. ER FOTOGRAFERING

Då var dagen äntligen här!
Jag smälter in bland era gäster, jag följer er under era bokade timmar och dokumenterar allt som sker, stort som smått. Jag vill fånga er dag precis som den var. Porträttfotograferingen håller vi naturlig utan konstiga poser, för mig är det viktigt att ni känner er bekväma och avslappnade. Känner ni att ni inte riktigt vet hur ni ska stå eller röra er under porträttfotograferingen så är jag självklart där och vägleder er.


6. LEVERANS

Redan dagen efter bröllopet kommer ni att få en länk med en liten tjuvkik på ca 10 bilder från eran dag. Bilderna får ni ladda ner direkt och använda helt fritt om ni önskar. Nu skickas även slutfakturan till er mejladress på den resterande summan.

Leveranstiden för stora leveransen är 6-8 veckor beroende på årstid. Jag levererar Alla bilder. Ett exakt antal är svårt att säga, antalet kan ligga mellan 150-700 bilder beroende på hur många timmar ni väljer att boka och även hur stort ert bröllop är. Alla bilder levereras redigerade till ett webbgalleri för nedladdning, där har ni även möjlighet att dela galleriet till era gäster.