Recensioner


Marie & Mark

Villa Bergalid + Kristine kyrka, Falun

Vi kände oss så trygga med Linnea som vår bröllopsfotograf. Hon lyckades fånga alla de där speciella ögonblicken, små som stora, som vi är så glada att kunna titta tillbaka på nu. Hon var hjälpsam i planeringen av dagen och fotograferingen; när vi bad om råd om i vilken ordning vi skulle göra saker och ting, gjorde hon ett utkast på ett schema åt oss. Det hjälpte oss jättemycket. Under porträttfotograferingen fick hon oss att känna oss bekväma framför kameran genom att ge bekräftelse och komma med fina idéer. Vi upplevde verkligen att vi var i trygga, proffsiga händer. Tack för allt, Linnea. Vi är glada att det var just du som var med på vår dag!

sANDRA & pÄR

Gammelgården, Ludvika

Linnea räddade vår dag! När vår ordinarie fotograf avbokade med kort varsel hittade vi Linnea som jobbade lokalt där vårt bröllop skulle äga rum. Vi fick ett fint och professionellt bemötande och lyckades på kort tid rama in hur vi ville föreviga vår dag. Linnea lyssnade in våra önskemål men kom även med egna idéer. Resultatet blev fantastiskt bra och vi kan varmt rekommendera Linnea som er bröllopsfotograf!

Elina & Mikael

Wirsbo Herrgård, Virsbo

Linnea är en fantastisk fotograf och tog riktigt vackra bilder på vår bröllopsdag. Linnea har ett öga för detaljer och fångar in rätt ögonblick och känsla. Hon får en att känna sig trygg framför kameran så det känns naturligt. Vi känner att vi valde helt rätt fotograf och kan varmt rekommendera henne.

Matilda & Tekla

Tveta friluftsgård, Södertälje

Linnea fotograferade oss på vårt bröllop. Bilderna blev jättefina och vi är så nöjda! Linnea var dessutom väldigt trevlig och hon kändes mån om att få oss att slappna av. Vi kan verkligen rekommendera Linnea! 

Lisa & Filiph

Nybynäs Gård, Västerås

Linnea var en professionell och kreativ bröllopsfotograf som verkligen förstod hur man fångar de vackra stunderna på vår stora dag. Hennes förmåga att fånga både de stora och små ögonblicken gjorde att våra bilder blev personliga och unika. Linnea var också otroligt lätt att arbeta med; hon var lyhörd för våra önskemål samtidigt som hon bidrog med egna kreativa idéer. Hennes vänliga och lugna personlighet gjorde att vi kände oss avslappnade framför kameran, vilket verkligen syntes i bilderna. Vi är så tacksamma för de minnen Linnea hjälpte oss att bevara och rekommenderar henne varmt till alla som letar efter en pålitlig och skicklig bröllopsfotograf!

Julia & Rasmus

Wirsbo Herrgård, Virsbo

Vi är väldigt nöjda med Linnea, från första mötet kändes det rätt där hon kom med många väldigt bra idéer på egen hand. Och bilderna hon tog var fantastiska, vi skulle definitivt rekommendera Linnea!