om linnea

Sedan jag var en liten flicka så har jag drömt om min perfekta bröllopsdag, likt många andra. Och nu får jag fånga den där speciella drömmen många har och längtat efter.

Uppvuxen i Fagersta, nu bosatt i Norberg med min fästman och våra två barn. Vi bor en mil utanför byn, ute på landet trivs vi som bäst med våra djur, friheten och närheten till sjö och skog.

Jag är observant, jag uppmärksammar detaljer och kan vara riktigt jobbig att ha filmkväll med då jag hinner lägga många kommentarer under en film på 1 timme och 42 minuter.

Jag hade länge fotograferat på hobbynivå, 2013 fotograferade jag en väns bröllop, jag blev kär i kärleken och bröllop blev snabbt en favorit att fånga på bild. 2014 startade jag mitt företag som bröllopsfotograf, idag är jag snart uppe i 100 fotograferade bröllop.
Det jag fokuserar på när jag fotograferar bröllop är att fånga de genuina känslorna, allt som händer, smått som stort. Jag berättar er historia och om er bröllopsdag genom mina bilder. Inge stela leenden eller konstiga poser, jag gillar när det är äkta och naturligt.

Bröllopsfotograf baserad i Norberg men har hela Sverige som arbetsplats.

Med fokus på storytelling, känslor och personliga bröllop.